of ilknurum benimkide öle oldu işte sabaha kadar ayaktaydık şimdide öle ama başka sıkıntıları oluyo ya karnı ağrıyo ya kulağa her akşam yatmadan ağrı kesicisini ver ama bi 8 9 gün gider beninmki öle oldu yavrum ya sık dişini
inşallah biran evvel çıkarırsınız iknurcum kıyamam oda kim bilir ne kadar acı çekiyodur yaşına göre ağrı kesicisni keşke önceden verseydin o hiç olmazsa tahatlatır malesef vücudumuz gece dinlenmeye ayarlı olduğuğu için vücut gevşedikçe ağrılar daha çok azıyor durununda sabah keyifli olup gece huzursuz olmasının sebebide budur canım dişlerini kaşıyabileceği soğuk bişeyler ver bide mevsimi pırasa ver çok yararlı oluyomuş arkadaşımdan biliyorum bide ağrı kesicisini başkada çıkana kadar beklemekten başka şey yok be ilknurcum:(dua edelim inşallah biran evvel patlasın
bizde bir hafta öyle gecirdik..
allah yardımcınız olsun..
atlatmıştır inş prenses..
bizim ki salata suyuna bayılıyor dero..
ve tek yediklerimiz; patates,et, tavuk, peynirli makarna, meyve..
geriye kalanları catlasamda yemiyo,
öyle böyle büyüyecekler işte
dişlerin ne zaman tamamlanacağı çocuktan çocuğa değişir canım mesela benim kızım ilk dört dişini 3. ayın sonuna doğru çıkardı ve geri kalanda arkadan hiç beklemeden çıkardı bu arada diş çıkartmak ishal yapar canım..
biraz daha rahattık
yine 7-8 kere uyandı ama süt iç beni öptü kokladı uyudu tekrar
bu gece de verdim yatırdım
inşallah böylelikle atlatırız
hepinizden allah razı olsun...
__________________ DEPRESİF POLYANNA ;)
The Following User Says Thank You to Durunun Annesi For This Useful Post: