benim gebeliğim 7.aya kadar süperdi 7. ayda düşük tehlikem oldu ve tam 2ay 7 gün yattım yedincigün artık patladım kocişe çıkar beni dışarı doğurursam doğurayım artık olsun dedim ve çıktık yürüdük biraz dr kontrolüne bile kapıda binip kapısında iniyodum çok sıkıcıydı yani 2 ay neyse geldik eve annemlerde kalıyoz tabi yedi içtik yattık gece saat 3 te bir sancı zıpladım valla ben böle acı hissetmedim daha önce hemen kocişi dürttüm kalktık annem falan koştuk hst.ye muayne falan dedile 3cm açılma var istersen yatışını yapalım evin yakınsa git sancın 3 dk.a düşünce gel eve geldim tabi saat 5te falan sancılar 3 ya düştü gittik terar muayne 8,5cm.açılmış çokii kolay olcak doğum derken dr.son bi ultrasona bakalım dedi o ara bebiş kasığımda taşıdığım çocuk mideme fırladı baktı dr.ve beni üzülerek sezeryana alacağını söyledi oldum hep normal istiyodum ilk doğum olduğundan riske atmak istemedi ve ben 9 cm açılmayla sezeryana girdim.çok zor oldu hem o sancıyı çektim hemde sezeryan sonrası çok zor geçti ama onu canımın içini görünce bütün herşeyi unuttum ilk ayıldığımda emiyodu annem yapıştırmış göğsüme çok garip gelmişti bu benimmi dedişttim ilk sorduklrım narkozluyken hatırlamıyorum ben anne parmaklarını saydınmı ve dudakları düzgünmü olmuş kendime geldim emzirdim ve anneme anne sen beni nasıl verdin nasıl evlendirdin oldu bu dünyadaki herşeyden herkesten daha kıymetli hatta cennetimi bile düşünmeden verebileceğim bir sevgi öyle bir sevgi ki tarifi yok hakikaten anne olmadan anlaşılmaz allahım her kadına her isteyene yaşatsın bu güzel sevgiyi allahım hiç kimseyi evladından ayırmasın
Beni hep sev olur mu?
Her insandan birşey öğrenirsin; verebileceği hiçbirşey olmayıp sadece alandan bile, en azından KENDİNİ öğrenirsin
Gerçekten öyle Hem Normal Doğum Sancısı çekmek Hemde Arkasından Sezaryana Girip Amaliyat Acısı öfff çok Fena
Rabbim Mutluluğunu Daim Etsin Canım
Allah Ayırmasın Sizi Onu Sizlere Bağışlasın
En zoruda hem normal dogum sancısını yasamak hem sezeryana girmek.. Nihayetinde sapasaglam masallah nur topu gibi bir bebeğin olmus.. Allah analı babalı büyütsün hiç ayırmasın sizi inş
amin cnm inşallah hiç birimiziayırmasın allahım
Allah Ayırmasın Sizi Onu Sizlere Bağışlasın
amin evrencim allah sanada kolay doğumlar nasip etsin inşallah
zor olan yatmak o cok sıkıcı bi durum..
dogumunada gelince gercekten iki durumuda cekmek sana artı bi zorluk olmuş..ama onu saglıklı almak kucagına deger herşeye deger acılar gecici oluyor..
The Following User Says Thank You to PAPATYA For This Useful Post: