hayatımın en acı ama en guzel gunuydu ıkısını bır arada yasamak çok faklı duygu
merhaba arkadaslar doğum hikayem; o gun dr uma gıttıgımde "bebeğin suyunun azaldığını ve eşinin kireçlendiğini ve artık bebeğimi beslemediğini soyledı" istersen bugun doğuma alabılırız senı dedı kararı bana bıraktı yanımda eşimle ablamda vardı eşimle ablam sevinçten uçuyordu tabii bebişi göreceklerdi sonunda bende heyecan içinde kaldım ama korkuyla sevinç karman çorman bırsey oldu hemen eve gıttım esyalarımı aldım bır dus aldım ve epidural takılmasını ıstediğimi soyledım çunku sunı sancı alacaktım epıdurali taktılar sunı sancıyada baslandı 15 saat sunı sancı cektım çok canım yandı ınanın sezaryen olması sunı sancıdan çok daha ıyı epidural olmasına rağmen o acıyı dındıremıyor sadece acıyı yatıstırıormus 15 saat sunı sancıda kaldım 7 cm açılmam oldu sonunda dr um artık dayanamaz doğuma alalım dedı 3 cm kesti 3 uncu ıkınmam da mınık meleğim canım herseyım kollarımdaydı kucağıma verdıler buz gıbıydı mosmor olmus oda ama bır guzelkı anlatamam kucağıma geldı tek gozunu açıp bana baktı sankı anne senmısın der gıbı o duygu bambaska çok acı cektım açılana kadar ama kucağıma alınca hersey bıttı hayatımın en guzel gunlerı o dakıkadan sonra basladı ALLAH HERKESE EVLAT NASIB ETSIN