ya kızlar dün gttım cesaretımı toplayıp regl den 5 gun gecmıştı muayene ettı doktor ama hem adetın 3 gunu gtmem lazımmıs hemde bıraz akıntın var dedi fitil verdı yaa :( hiç böle bısey yasmamaıştım aranızda kullanan oldumu ya gecmezse ya takılmazsa spıral yaa yaa daha kotu bısey olursa
__________________ HER DAİM OĞLUŞUMHER ZAMANDA KOCİŞİM
The Following User Says Thank You to güzel anne 26 For This Useful Post:
Akıntıyı Durdurmak Için Vermiştir Canımmm
Kullandım Ben Canım Hemde Hamılelıgımde
Bisey Olmuyo Canım Kullan
Kullanmazsan Asıl Problem
Akıntı Fazlalasıyo Koyu Bı Renk Alıyo
Buda Hastalıklara Davetıye Cıkarıyoo
ya kızlar dün gttım cesaretımı toplayıp regl den 5 gun gecmıştı muayene ettı doktor ama hem adetın 3 gunu gtmem lazımmıs hemde bıraz akıntın var dedi fitil verdı yaa :( hiç böle bısey yasmamaıştım aranızda kullanan oldumu ya gecmezse ya takılmazsa spıral yaa yaa daha kotu bısey olursa
ben o fitilde 3-4 kıez kullandım sıkıntı yapma eğer o akıntın temizlenmeden takarsa daha büyük sıkıntı yaşarsın zaten adetinin en yoğun olduğu günlerde gitmen gerekiyo spiral için bunu da sıkıntı yapma hem için temizlenecek fitille hemde bi daha ki ay takılacak. üzme kendini bunun için.
Benimde Kürtajdan Sonra Akıntım çogalmıştı Defa Kullandım Bide Melhem Verdi Gecti ...hatta Yaram Vardı Küçük Oda Akıntı Yapıyodu şimdi Bi şikayetim Yok Ama O Fitilden Hoşlanmıyorum Oraya Yapılan Hiç Bişey Hoşuma Gitmiyor Jınekolojık Muayneden Nefret Ediyorum
The Following User Says Thank You to PAPATYA For This Useful Post:
ben o fitilde 3-4 kıez kullandım sıkıntı yapma eğer o akıntın temizlenmeden takarsa daha büyük sıkıntı yaşarsın zaten adetinin en yoğun olduğu günlerde gitmen gerekiyo spiral için bunu da sıkıntı yapma hem için temizlenecek fitille hemde bi daha ki ay takılacak. üzme kendini bunun için.
sağol canım benım evet belkıde adetlı gtsem takıcaktı farketmeden ve basıma iş alıcaktım her şeyde bı hayır var işte ya böle durumum ilk defaoluo oyuzden korktum ılerlerse yada takılmazsa dıe canım :( evet bakalım 3.gunu gıdıcem onumuzdekı ay ınşallah hersey yolunda gıder canım rahatlatıcı yorumun ıcın sana bınlerce kkkk sağol
__________________ HER DAİM OĞLUŞUMHER ZAMANDA KOCİŞİM