yeni bir sorum var hurafeler doğrumu bayanlar mesela nar yiyip bi yerini kaşırsan yada suyu nerene sıçrarsa bebekte leke olurmuş ben dün bi tane yedim aksi gibi heryerim kaşınmaya başladı 1 saat tuttum kendimi ama kaşıdım yani napıyım şimdide korkuyorum dua edip duruyorum
The Following User Says Thank You to aynuroz For This Useful Post:
banada sakat et yeme demişlerdi iyi değil die tınmayıp yiyodum
işkembe çorbası içtim dalak yedim ben severimmm
mumbar dolması yedimm hiç bişi olmadı amaa ben yatlara gidince kaşırsan iz kalır lafına inanıyorum ki annemin başına gelmişte
Canım Benim Annemde çiğ Et Veya Cigere Ellediğinde Ellerini Yıkamadan Bir Yerine Dokunma Derdi Nereye Dokunursan Orada Leke Olurmuş Bu çilek Vb. Meyveler Içinde Geçerliymiş Benim Oğlum Geçen Sene Kurbandan 2 Gün Sonra Doğdu Bende Kurbanda Et Doğramıştım Reledim Diye Alnımı Sildim Ve Oğlumun Iki Kaşının Arasında Doğum Lekesi Var Ne Kadar Doğru Bilemem Tabi
Valla Ben Narı Ayıkladım Tabağa Koydum Sonra Elimi Kolumu Yıkadım sonra Kaşıkla Yedim Onun Için Yıkamadım Bidaha Elim Pislenmedi Die Sonrada Kaşıdım Inşallah Bişey Olmaz
aman bosversene adas ya...hıc ınanmam...ben hamıleyken kurban bayramına denk geldı son zamanları neredeyse koca karnımla ne ıskenbesı kaldı ellemedıgım ne cıgerı ne bobregı ben ayırdım parcaladım hayvanı olsaydı benımkınde olurdu allaha sukur hıc bır yerınde hıc bısey yok
aman bosversene adas ya...hıc ınanmam...ben hamıleyken kurban bayramına denk geldı son zamanları neredeyse koca karnımla ne ıskenbesı kaldı ellemedıgım ne cıgerı ne bobregı ben ayırdım parcaladım hayvanı olsaydı benımkınde olurdu allaha sukur hıc bır yerınde hıc bısey yok
EVET YA BENDE KENDİMİ BÖLE RAHATLATIYORUM DOĞUM LEKESİ GALİBA BAŞKA SEBEPLERLE OLUYO YEDİĞİMİZ ŞEYLERLE OLSA BİSÜRÜ ŞEYE DOKUNUP YİYORUZ