kızlar kalbim ve dualarım sizlerle
umarım ki allahım bütün bu duaları geri çevirmeyecek
sizlerin kucakları dolacak insallah
hayat bütün söylediklerine katılıyorum heleki sen o büyük kaybetme acısını yasamıssın
allahım bidaha sana bu acıyı yasatması kimseye göstermesin o günleri
ben artık bu konuya biraz ara verdim kızlar..
bebek konusu eşimi fazlasıyla yıpratıyor.. onun düzelmesinden sonra ancak bu konuyu konuşabiliriz.. o zamana kadar da bebek konusundan mümkün olduğu kadar uzak kalmak istiyorum.. eşimin de benim de öncelikle biraz huzuramız ihtiyacı var.. inşallah bundan sonra ben de arzuladığım bebeğime kavuşurum..
allahtan ümit kesilmez..
VE HASTANE MACERAMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE 3 DÜŞÜĞÜM VAR.
BUGÜN TAHLİLLERİMİ YAPTIRMAK ÜZERE ÜNİVERSİTE HASTANESİNE GİTTİM.
KABUS GİBİYDİ HERŞEYDEN ÖNCE BUNU BELİRTMEK İSTERİM.
ORADAN ORAYA SÜRÜKLENİP DURDUK.
OKADAR ÇOK DERDİNE DERMAN ARAYAN İNSAN VARKİ ENÇOK YAŞLILARA VE
GERÇEKTEN HASTA OLUPTA TAHLİL YAPTIRMAK İÇİN SIRA BEKLEMEK ZORUNDA KALANLARA ÇOK ACIDIM.
KEŞKE ŞEKER HASTASI O KIZA SIRA NUMARAMI VERSEYDİM.
İŞTE ASIL HİKAYE TAHLİL SIRASI BEKLERKEN BAŞLADI.
NUMARATÖRDEN 555 NUMARA GELDİ.
YUH DEDİK İÇİMİZDEN. AMA YAPACAK BİŞEY YOKTU. BEKLEYECEKTİK.
NUMARAMIZI ALDIK BEKLEMEYE BAŞLADIK. YANIMIZDA KADINLAR VARDI. KADIN NUMARAMI GÖRDÜ. FAZLADAN NUMARA ALMIŞ 323 BANA VERDİ. BENDEKİ SIRAYIDA NUMARATÖRÜN YANINA KOY DEDİ. GELİPTE NUMARA BULAMAYANLAR DÖNMESİN DİYE. O AN HAZİNE BULMUŞ GİBİ SEVİNDİM. ÇOK DUA ETTİM O TEYZEYE. NEYİN VAR KIZIM DEDİ. TEKRARLAYAN DÜŞÜK DEDİM. 3 TANE DÜŞÜĞÜM OLDUĞUNU DUYDUĞUNDA KADININ GÖZLERİNDEKİ İFADEYİ GÖRMELİYDİNİZ. ÇOK TATLI BİR KADINDI. ÖYLE ŞEVKATLE BAKTI Kİ BANA 3 DÜŞÜĞÜM OLDUĞUNU DUYUNCA. İÇİM TAŞTI YA BÖLE DEĞİŞİK BİŞEY OLDUM YANİ. KADINI TESELLİ ETME GEREĞİ HİSSETTİM O AN ALLAH HAYIRLISINI VERSİN DEDİM. BENİM HALA ÜMİDİMİN OLMASI KADININ ÇOK HOŞUNA GİTTİ. . BU DURUM BENİ DE GAZA GETİRDİ TABİ DAHADA GÜÇLÜ HİSSETTİM KENDİMİ.
NEYSE DERKEN Bİ KONUŞMA SOHBETİMİZİ BÖLDÜ RENGİ BENZİ ATMIŞ BİR KIZCAĞIZ TAHLİL KAYDINI BİRAN ÖNCE YAPTIRMAK İÇİN GÖREVLİLERE RİCA EDİYORDU. ŞEKER HASTASIYMIŞ. AÇLIĞA DAYANAMIYORDU. AMA KIZI GÖRMENİZ LAZIMDI. GENCECİK AMA RENGİ SOLUK Bİ KIZ. ZOR BELA İKNA OLDULAR. KIZ KANINI VERDİ. ARTIK KARNINI DOYURABİLECEKTİ AMA TAM BİZİM ÖNÜMÜZDEN GEÇERKEN FENALAŞTI BİZDE HEMEN KALKIP YER VERDİK KIZA. KIZ OTURDU BİR BAŞLADI BÖĞÜRMEYE. YA MİDEM KALKTI O AYRI. AMA İÇİM ACIDI YAA. KIZ SAFRA ÇIKARDI RESMEN. ALELACELE Bİ POŞET BULDUK VERDİK KIZIN ELİNE. O ARADA BENİM SIRAM GELDİ. YANLARINDAN AYRILDIM. VE BİRKERE DAHA ŞÜKÜR ETTİM HALİME. ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYDIM. TAHLİL SIRASI BEKLEYECEK GÜCEDE SAHİPTİM. YA ODA OLMASAYDI. OZAMAN KENDİME HAYRIM OLMADAN DOĞURMAK İÇİN UĞRAŞTIĞIM BEBİŞE NASIL BAKABİLİRDİM DİYE GEÇİRDİM İÇİMDEN. TEKRAR ŞÜKÜR ETTİM.
NEYSE 2 TÜP KAN VERDİM;
BİRİ ANCA (antinötrofil sitoplazmik antikor) VE ANA ( Antinükleer antikor ) TESTLERİ İÇİN
DİĞERİ İSE GENETİK TESTLER İÇİN;
Trombofili
FAKTÖR V
FAKTÖR VIII (VE İŞTE BUNUN İÇİNDE BİR SÜRÜ BİŞEYLER YAZIYORDU AKLIMDA BUNLAR KALDI)
TAHLİL SONUÇLARIM AĞUSTOS 8 DE ÇIKACAK ARKADAŞLAR. ŞİMDİLİK KANIMI SULANDIRMASI İÇİN CORASPİN KULLANIYORUM
SONUÇLAR DAHİLİNDE TEDAVİ UYGULANACAK
VE BEN ÖNCE ALLAHIN
SONRA DOKTORUMUN
SONRADA SEVDİKLERİMİN DESTEĞİ SAYESİNDE
BEBİŞİMİ KUCAĞIMA ALACAĞIM
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU SÜREÇTE DUALARINIZI BENDEN ESİRGEMEYİN OLURMU.
BU SEFER ÇOK GÜVENİYORUM KENDİME
BU SEFER HAMİŞLİĞİM MUTLU SONA ULAŞACAK
VE BEN
ANNE OLACAĞIM
gülşencim canım benim inanıyorum sende miskokulunu alıcaksın kucağına allahın izniyle sende ki bu umut bebişinede yansıcak inş. Hep böyle ol umudunu yitirme... Tabii halimize binlerce şükür yarabbim sağlığımız yerinde ne kadar şükretsek azdır...
The Following User Says Thank You to KÜBRA For This Useful Post:
gülşencim senin bu inancına bayılıyorum canım inanki inancluı olmak ve kendine güvenmek bence yolun yarıdını katetmektir insallah en yakın zamanda kucagına alırsın meleğini oda senin yolunu gözlüyordur
bizim dualarımız hep sizinle
Konu Helen tarafından (15.07.08 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir..