bebeğim çok huysuz 2 diş çıkardı ama halen huzursuz ve çok yaramaz çok tehlikeki oldu emekliyor her yere gidiyor sürekli gözüm üstünde dün düştü burnu moraradı
Canım benımde 8ay 3 haftalık bır oğlum var şu an 6.dişi patladı ve ilk dişleri çıktıgı andan ıtıbaren huzursuz ve huysuz halada devam edıyor halıyle sanırım bi rahatsızlık verıyor kendıne ama allahtan ateş falan yapmadı çıkarırken.ama benımkı hala emeklemıyor yuruteçle fıldır fıldır dönuyor ve hakıkaten benımkıde artık çok tehlıkelı
canım bu aylarda böle olması normal cok gergin oluyorlar... benim kuzenimin oglu sinirlendiğinde basını duvara vururdu erkekler böle oluyor düşünsene el kadar sinirlennince basını o sinirle hızlıca vuruyor
aynen bızımkıde ayakta durmak ıstıyo karısınca sınırlenıyo dun bıraktım arka ustu dustu kafasının ustune cok agladı senmısın karıstırmayan erkekler gercekten cok fena cok sınırlı ben bezdım o bezmedı gece sınır ettı sımdı mısıl mısı l uyuyo gecelerın adamı benım oglum babasına cektı
Ne oluyor bu mıskokulumun bebeklerıne yaaaaaaaaaaa
benımkıde rahatsızdı uyuyamıyordu tamam
eeeeeee sımdı alıstı her saat bası uyanıyor aglıyor bazen gerı uyuyor bazende emmeden uyumuyor
sabaha kadar 10 kere kalktıysam azdır
artık sayamıyorum bıle